Zonwering

Beschrijving

Zonwering

Zonwering

U kan geheel vrijblijvend een kijkje komen nemen in onze showroom. U vindt er een ruim assortiment van rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, horizontale en verticale jaloezieën, plissé, duette, duo-rolgordijnen, screens .

De eerste stap in de verwezenlijking van uw zonwering is een professioneel advies en opmeting bij u thuis. Op basis van ons bezoek ontvangt u een vrijblijvende offerte. Uiteraard wordt ook de plaatsing door ons verzorgd.

naamloos (4 van 16)ROLGORDIJNEN:

Rolgordijnen zijn zeer praktische systemen die zowel voor zonwering als raamdecoratie uitermate geschikt zijn.

De strakke afwerking van het rolgordijn geeft een inrichting een smaakvolle en moderne sfeer.

Naargelang de kleur die het beste past in het interieur kan de keuze gemaakt worden uit meer dan 400 stoffen, die zich onderscheiden in   kleur, dessin en textuur.

De variatie is dan ook verbluffend: transparant, screen, lichtdoorlatend, verduisterend, zonwerend, brandwerend en dit zowel in uni als dessin.

De verduisterende stoffen zijn behandeld met een speciale deklaag voor een perfecte en volledige verduistering en dus ideaal voor slaapkamers.

Dit systeem laat zich heel eenvoudig bedienen met een ketting waarmee het gordijn geheel of gedeeltelijk geopend of gesloten kan worden.

 

DUO ROLGORDIJNEN:DIAZ (2 van 11)

De Duo-roll is de nieuwste vorm van raamdecoratie , waarbij u overdag vrij zicht naar buiten hebt, en ’s avonds de inkijk van buiten naar binnen kan belemmeren. 

Waar vroeger moest overgegaan worden tot het plaatsen van 2 afzonderlijke rolgordijnen, één met een transparante en één met een verduisterende stof, biedt ons systeem, de Duo-roll, een meer passende en eenvoudiger oplossing. 

De stof van dit systeem is immers opgebouwd uit enerzijds lichtdoorlatende en anderzijds doorzichtige (transparante) stroken. Het doek loopt in een lus op het rolgordijn, en kan hierdoor in 2 posities worden gehangen. 
Daarnaast kan het doek op iedere gewenste hoogte neergelaten of opgetrokken worden. 

De bediening van het systeem gebeurt met een kettingbediening, die zijn deugdelijkheid reeds bewezen heeft bij het traditionele rolgordijn.

Uit onze nieuwste collectie, kan een keuze gemaakt worden uit een rijke waaier aan kleuren en texturen.

HORIZONTALE JALOEZIEEN ALU:naamloos (2 van 16)

Horizontale jaloezieën zijn een populaire vorm van raamdecoratie die in elk interieur kan toegepast worden. Via een eenvoudige bediening regelt u de richting en de hoeveelheid van het binnenkomend licht. 

De aluminium lamellen zijn verkrijgbaar in een effen uitvoering, geperforeerd, met een parelmoereffect, met dessin, enz… U kunt kiezen uit de verschillende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm en 50 mm. 

Het oriënteren gebeurt via een plexi wentelstaaf voor de 16, 25 en 35mm lamellen en met koordbediening voor de 50 mm. 

Elektrische bediening van het systeem is ook mogelijk met een schakelaar of met een afstandsbediening. Tevens bestaat ook de mogelijkheid om deze op uw domoticasysteem aan te sluiten.

HORIZONTALE JALOEZIEEN HOUT:naamloos (3 van 16)-2

Houten jaloezieën geven een warme gloed aan binnenvallend zonlicht en roepen een exotische sfeer op. Hout is een levende materie die niet alleen de zon en het licht weert, maar ook een isolerend effect heeft op storende geluiden. Bij ons komt het isolerende karakter vooral tot uiting bij koud weer wanneer de houten jaloezieën de warmte binnenhouden.

Met grote trots introduceerde Diaz zijn eigen houtcollectie.
De uitgebreide collectie bestaat uit een standvastiger houtsoort en is verkrijgbaar in een waaier van nieuwe kleuren en structuren.

VERTIKALE JALOEZIEEN:naamloos (11 van 16)

Verticale lamellen zijn een moderne vorm van raamdecoratie die én als gordijn én als zonwering kunnen gebruikt worden.

Het systeem bestaat uit een railmechanisme en verticale lamellen. Via een koordbediening is het mogelijk het systeem te openen of te sluiten. Door middel van een ketting kunnen de lamellen 180° gedraaid worden.

De lamellen zijn verkrijgbaar in textiel, kunststof, screenstof of aluminium.

Verticale lamellen kunnen in vele vormen afgewerkt worden: rechte ramen, trapeze ramen, horizontaal of verticaal gebogen ramen, enz …

Indien u van comfort houdt, bestaan ook nog de elektrisch bediende systemen met schakelaar of afstandsbediening. Tevens is er de mogelijkheid om deze op uw domoticasysteem aan te sluiten.

PLISSE:naamloos (8 van 16)-2

Plisségordijnen kunnen in elk interieur gebruikt worden en dit door hun zeer rijk kleurenaanbod en enorme variëteit aan dessins en motieven.

De belangrijkste troef van het plisségordijn is dat deze vorm van raamdecoratie uitermate geschikt is voor elk type raam: gewone verticale ramen, trapezeramen, boogramen, dakramen, verandadaken, erkers, lichtkoepels, enz…

U vindt er allerlei kwaliteiten in terug, die gaan van transparant over halftransparant tot verduisterend.

Bepaalde kwaliteiten zijn zelfs voorzien van een dun laagje aluminium waardoor deze niet alleen verduisterend zijn, maar tegelijk ook een zeer hoge isolatiewaarde hebben! Zowel in de zomer als in de winter: warmte wordt binnengehouden in de winter en buitengehouden in de zomer, waardoor de plisségordijnen als zonwering zeer interessant zijn voor verandadaken.

Naast de gewone manuele bediening met koord is het ook mogelijk om de plissé elektrisch te bedienen met een schakelaar of met afstandsbediening. Of u kan ze zelfs aansluiten op uw domoticasysteem.

 

 

Andere producten